Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan'a hakarete cezayı kestiler!
Alman komedyen Jan Böhmermann’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren şiirinin ardından İngiltere’de de aynı tarz saldırıların başlaması; Türk hackerları harekete geçirdi!
İngiltere’de yayınlanan haftalık The Spectator Dergisi’nin yazarlarından Douglas Murray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, ve komedyen Jan Böhmermann hakkında soruşturma açılmasına izin veren Almanya Başbakanı Angela Merkel’i protesto etmek için “Erdoğan’a Hakaret” başlıklı bir şiir yarışması düzenleyince; Özel Kuvvetler Siber Saldırı/Savunma Timi de tepki amaçlı bir saldırı gerçekleştirerek, İnternational Journal Of Tecnho Engineer isimli İngiliz sitesini hackledi!
The Spectator Dergisi’nin internet sitesindeki blog yazısında Erdoğan’ı ‘despot’ olarak nitelendiren Douglas Murray’nin, okurlarından kendisi gibi Erdoğan hakkında beş mısralık esprili şiirler yazmalarını ve bu şiirlerin olabildiğince hakaret içermesini istemesi üzerine; Özel Kuvvetler Saldırı/Savunma Timi de https://t.co/Dis4ZZUNFc adresinden yayın yapan uluslararası bir İngiliz dergisini hackleyerek, siteye girenlere Türk Bayrağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı ve Dombra ile mesaj verdi.




Aynı hacker grubu, iki gün önce de; Dortmund’ta PKK çadırı açılmasına müsaade eden Almanya’yı uyarmak adına https://t.co/ukUK2sWeopadresinden yayın yapan film şirketini hacklemiş ve Almanya’ya verilen bu tepkiyi, https://t.co/PmSsgcaIzp adresinden kamuoyuna duyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.