Öne Çıkanlar ışid türkiye DAEŞ erdoğan Ahmet Yesevi Derneği

Facebook'a yeni özellik geliyor!

Çoğu kullanıcının şikayet etmeye başladığı  haberler sekmesindeki kalabalığı organize etmek isteyen Facebook, bu sekme için yeni bir özelliği test etmeye başladı. Buna göre, Facebook artık haberler sekmesini de kendi içinde farklı sekmelere bölecek. Böylece arkadaşlarımızın veya üye olduğumuz grupların veya sayfaların yaptığı paylaşımlar, kategorilerine uygun sekmelerde görünecek. 

Facebook yeni özelliği henüz test aşamasında tuttuğu için hakkında yorum yapmıyor veya zaman vermiyor. Haberler sekmesindeki karmaşa uzun zamandır çok sayıdaki kullanıcının şikayetleri arasında yer aldığından, bu yeni alt sekmeler modelinin kısa süre içinde devreye girerek şikayetleri azaltması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.