Öne Çıkanlar tam tasdik pelin batu ağladı azeri vekil cıa ajanı mistura

Güvenli ISO Yönetimi Sistemi
İlk kuruluş yılı olan 2010’dan bu yana PCA Sertifikasyon ISO Yönetim Sistemi belgelendirme sektöründe kalitesi ve güvenilirliği ile yerini almıştır.
 
2013 yılında el değiştiren PCA Sertifikasyon gerek yenilikçi yönetim anlayışı gerekse yüksek kalitedeki sürdürülebilir hizmet anlayışı ile müşterilerine daha geniş bir yelpazede hizmet vermeyi hedeflemiştir.
 
Başta Türkak akreditasyonu ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standardı ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Standardı üzerine belgelendirme yapmaya başlamış olan şirketimiz müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına alternatif çözümler üretmek amacıyla 2014 yılından itibaren aynı standartlarda IAS akreditasyonunu hizmetlerine eklemiştir. Bir yıl sonra 2015’te bu kez de gıda sektöründeki ana üreticiler, ambalaj üreticileri, gıda makinaları üreticileri gibi firmalara hizmet götürebilmek adına IAS akteditasyonunda ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardını hizmetlerine eklemiştir.

ISO 27001 Sertifiası
 bilgi güvenliği ile ilgili bir sertifika olması nedeniyle çok geniş bir kitleye hitap etmektedir.
ISO 50001 Sertifikası
 hizmetini de vermekteyiz. Bu konuda son yıllarda artan talepleri hızla karşılamaktayız. 
Sistem belgelendirme hizmetlerine ek olarak ürün belgelendirme, muayene ve eğitim hizmetlerinde de müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam eden PCA Sertifikasyon, hizmetlerine dahil olan her yeni dalda, profesyonellerden oluşan ekibiyle hizmetlerini sürdürmektedir.
2017 yılında da büyüme yolunda hız kesmeyen şirketimiz, tüm dünyada ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi,  ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi yani ISO 27001 Belgesi aynı zamanda ISO 27001 Sertifikası olarak ta tanınmaktadır ve ISO 13485 Medikal Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi Standartlarında da IAS akreditasyonunu almıştır.

%100 Türk sermayeli olan, PCA Sertifikasyon istikralı büyümesini sürdürürken, ülke menfaatlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.
ISO 27001 Belgesi öncelikli olarak önem verdiğimiz sertifikalar arasındadır. Bu konularda tüm Türkiye genelinde bir çok firmaya hizmet vermiş bulunuyoruz.
Kalite yolculuğuna bizimle birlikte devam etmekte olan mutlu müşteriler arasına katılmak isterseniz sahip olduğumuz akreditasyonlar ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için adresimiz www.pca-tr.com.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.