Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Habermark.com kısa sürede dikkatleri üzerine toplamayı başardı!
Yeni nesil haber siteleri arasında yükselen değer habermark. Ülkemizde internet yaygınlaşmasından sonra insanlar haber ve bilgilere çok rahatlıkla ulaşabiliyorlar. Mobil telefonlar, tabletler ve cep bilgisayarları, cep telefonları ile 7/24 gündem haberlerini takip edebiliyorlar. En iyi ve en güncel haber sitesi www.habermark.com

Vatandaşlarımız genellikle yolculuk haline ya da ofis,ev gibi ortamlarda bilgisayar başında olmadıkları sürede cep telefonları ile gündemi takip etmektedir. Habermark.com genç ve dinamik editör kadrosu ile özellikle hafta sonları hangi futbol karşılaşmalarının ne zaman ve hangi saatte yayınlanacağını , ayrıca bilim, bilim kurgu ve teknoloji haberlerini yakından takip edebileceğiniz bir sitedir. Özellikle gayrimenkul ve emlak sektörü konusunda İstanbul'da değerli mahalle ve yatırım alanlarının güncel bir şekilde ele alındığı deneyimli bir emlak birimi mevcuttur.

Son dakika haberleri ve Türkiye hakkında güncel haberlere ulaşabileceğiniz, kültür sanat, sinema , eğitim ve komik caps fotoğrafları gibi içeriklere de ulaşabileceğiniz, en yeni diziler ve oyuncu kadroları hakkında pratik bilgiler edinebileceğiniz bir bilgi ağıdır. Sağlık haberleri konusunda insanların her gün karşılaştığı hastalık ve belirtileri hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz makaleler içermektedir. İstanbul Şişli'de en iyi yatırım yapılacak yerler için mutlaka bu sitenin emlak bölümünü kontrol edin. Wise Gayrimenkul deneyimi ve tecrübeli danışmanları ile habermark.com'da çeşitli makalelerle vatandaşları bilgilendirmektedir.

Türkiye'nin sevilen kanallarından Tv8'de Acun Ilıcalı'nın yönettiği Survivor 2016 yarışmasına katılacak ünlüler hakkında çeşitli bilgileri yine bu sitede bulabilirsiniz. Gündemden geri kalmamak ve hayata dair pratik bilgiler elde etmek için mutlaka bu siteyi sizlere öneriyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.