Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu IŞİD ankara yeni görüntü erdoğan almanya

Hollywood'un en önemli filmleri yayınlanmadan internete sızdırılabilir!
Hacker grubu Hollywood'un en büyük filmlerinden bazılarını çalıp online ortamda yayınlayacağının sözünü verdi. Profesyonel korsan grubu Hive-CM8, aralarında çok yüksek kalitedeki teknolojiyle çekilmiş olan Tarantino'nun The Hateful Eight, başrolünü Leonardo Di Caprio'nun oynadığı The Revenant, Will Smith'in oynadığı Concussion gibi milyon dolarlar harcanarak yapılan filmleri ele geçirdiğini açıkladı. Grup filmlerin bazılarını online üzerinden sızdırmıştı ve önümüzdeki günlerde en az 40 filmin daha sızdırılacağını açıkladı. 
 
Filmlerin hacklenip online ortamda sızdırılması birçok kişiyi sevindirse de film yapımcılarını çileden çıkardı. 
 
FBI, büyük Hollywood stüdyosu Weinstein Co ile beraber yürüttüğü araştırmalar neticesinde sızdırılan filmlerin DVD filigranı üzerinden kopyalandığını tespit etti. 
 
Bilindiği üzere filmlerin yüksek kalitedeki birer kopyasının DVD'si eleştirmenlere, gazetecilere ve film endüstrisindeki diğer kurumlara gönderiliyor. 
 
Ezoterik bittorrent sitelerinin niteliğini göz önüne aldığımızda filmlerin kaç defa yasa dışı yollarla indirildiğini tespit etmek neredeyse imkansız. Ancak "telif hakkı istihbarat" firması olan Excipio'nun yaptığı açıklamaya göre, Tarantino'nun yeni filmi olan The Hateful Eight 24 saat içinde 1.3 milyon kez indirildiği tahmin ediliyor. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.