Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Kilit Desenin Unutulması ya da Yanlış Çizilmesi Sonrası Ne Olur?

Kilit Desenin Unutulması ya da Yanlış Çizilmesi Sonrası Ne Olur?
Teknolojinin gelişmesi ile günümüzde akıllı cep telefonları birkaç cihaz olarak her an yanımızdadır. Fakat içeriğinde bulunan mesajlar, fotoğraflar ve video gibi özel olan içerik sebebi ile de geniş güvenlik isteyen cihazlardır. Kilit desen uygulaması ise kişilerin özel güvenlik için tercih ettikleri bir uygulamadır. Kilit desen seçiminizi yaparak hem kolaylıkla kendi telefonunuza giriş yapabilir hem de başkalarının telefonunuza girişini engelleyebilirsiniz. Kilit desenin yanlış girilmesi sonrasında uyarı gelir. Bu uyarıya rağmen giriş yapmak doğru bir seçim değildir. Fakat kilit desenini unuttum, diyorsanız yapacak çok fazla bir seçenek yoktur. Denemeye devam edebilir ya da kilit desenine tekrar sahip olmak için sıfırlama işlemlerini tercih edebilirsiniz.

Kilit Desenini Yanlış Girince Ne Olur?
Kilit desenini unuttum ve yanlış giriş yaptım diyorsanız uygulamanız gereken bir dizi yol vardır. Kilit desenini yanlış girmeniz durumunda beş defa tekrar etme seçeneğiniz vardır. Bu seçeneklerde yanlış çizilen sonrasında telefondan bir uyarı gelir. 30 saniye sonrasında tekrar denemeniz için beklemenizi önerir. Fakat bu uyarılara rağmen kilit deseni yanlış girmeniz sonucunda ekranda kilit desen artık göremezsiniz. Bu işlem telefonunuza sizin dışında kimsenin giriş yapmaması için oldukça ideal olmasına nazaran unutmanız durumunda ise oldukça sıkıntılı bir duruma yol açabiliyor. Kilit deseni yanlış girme sonrasında ise izleyeceğiniz yol ile telefon içeriğinize tekrardan kavuşabilirsiniz.
Kilit Desen Yanlış Girilmesi Sonrası Ne Yapılmalı?
Kilit desenin ısrarla yanlış girilmesi sonrasında yapılması gereken birkaç yöntem ve yol vardır. Bu yöntemleri uygulayarak telefonunuzun içeriğine tekrar kavuşabilirsiniz. Hemen https://www.incehesap.com/blog/kilit-desenini-unutursaniz-ne-olur/ adresiniz tıklayarak kilit desenini unutunca izlenmesi gereken yol ve yöntemler hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.