Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

LG Nexus 5X ne zaman piyasaya çıkacak? LG Nexus 5X fiyatı nedir?

Google en yeni akıllı telefonlarından biri olacak LG Nexus 5X 29 Eylül'de kullanıcılar ile buluşacak. 400 USD fiyatla gelecek olan LG Nexus 5X teknik özellikleri, kamera özellikleri, sistem özellikleri bu haberimizde. Peki LG Nexus 5X ne zaman Türkiye'de piyasaya çıkacak? LG Nexus 5X fiyatı ne kadar olacak?

Google yeni Nexus akıllı telefonlarını 29 Eylül’de kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Cihazlardan birisi Huawei üretimi phablet iken diğeri 2013 yılında satışa sunulan LG Nexus 5’in devamı niteliğinde olacak. LG üretimi model daha önce Nexus 5 (2015) şeklinde anılıyordu ancak akıllı telefonun adının Nexus 5X olacağı öğrenildi. Bu şüphesiz ikinci nesil Nexus 5 ya da Nexus 5 (2015) adlandırmasından daha basit ve mantıklı duruyor.

Akıllı telefonun 16 GB kapasiteli depolama alanı sunan versiyonu 400 USD, 32 GB kapasiteli versiyonu ise 450 USD fiyatla gelecek. Nexus 5’in 16 GB kapasiteli versiyonu 350 USD fiyatla satışa sunulmuştu. Ürün ABD pazarında Moto X Pure Edition’ın doğrudan rakibi olacak. OnePlus 2’nin fiyatı ise bu iki cihazdan 70 USD daha düşük.

29 Eylül’de Google’ın online mağazasında satışa sunulması beklenen Nexus 5X’in siyah, beyaz, mavi renk seçenekleri bulunduğu; plastik gövde ve USB Type-C portu içerebileceği söyleniyor.

LG Nexus 5X 29 Eylül'de kullanıcılar ile buluşurken, özellikleri ile göz dolduruyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.