Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C rusya

Nokia Android işletim sistemli ilk telefonu C1 görücüye çıktı! İşte Nokia C1'in teknik özellikleri...

Nokia'nın uzun zamandır piyasa süreceği konuşulan ilk Android işletim sistemli akıllı telefonu Nokia C1 görücüye çıktı. İşte Nokia C1'in teknik özellikleri, fiyatı ve tüm detayları bu haberimizde...

Android'li Nokia haberleri arka arkaya geliyor. Bir önceki haberimizde, Android'li Nokia C1'in Weibo üzerinde yayınlanan render görsellerini sunmuştuk sizlere. Şimdi ise gerçek fotoğrafları geldi.

Aşağıda hem ön hem de arka tarafı rahatlıkla görülebilen telefonun C1 olduğu ve Android işletim sistemiyle geleceği bildiriliyor. Tasarım hatlarına baktığımızda, daha önce satışa sunulan Android'li Nokia N1 tabletle benzerlikler taşıdığını söyleyebiliriz.


Telefonun 5 inç ekran, Intel Atom çipset, 2GB RAM, 8MP kamera, 5MP ön kamera gibi unsurlarla gelmesi ve orta seviyeye yönelik bir telefon olması bekleniyor.

Nokia'nın piyasaya sürmeye hazırlandığı orta seviye Android işletim sistemli telefonu C1 için yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.