Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

PKK’nın sözde mahkemesine operasyon!
Terör örgütü PKK adına sözde mahkeme kuran 17 şüpheliye 8 ayrı ilçede 20'ye yakın adreste operasyon düzenlendi. 8 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda şüphelilerin adreslerinde çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

SÖZDE MAHKEME KURDULAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında İstanbul'da terör örgütü PKK adına sözde mahkeme kurup örgüt adına yargılama yaptıkları iddia edilen 17 şüpheliye yönelik gözaltı kararı verildi. Sabah saatlerinde harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin ev ve iş yeri adreslerine baskın düzenledi.

HDP EŞ BAŞKANLARI DA ARANIYOR

Özel Harekat polisleri eşliğinde gerçekleştirilen baskınlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin İstanbul'un çeşitli ilçelerinde örgüt adına sözde mahkemeler kurdukları, sözde hakim savcı görevlendirdikleri ve örgüt adına yargılama yaptıkları anlaşıldı. Gözaltına alınan şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne getirilip sorguya alındı. Halen aranan şüpheliler arasında HDP Beyoğlu İlçe Eş Başkanları'nın da bulunduğu öğrenildi. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde polis Rıdvan Gül isimli bir kişinin Şişli'de öldürülmesiyle ilgili soruşturma çerçevesinde HDP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'na baskın yapmıştı. Operasyonda 9 kişi gözaltına alınmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.