Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Samsung'un son telefonu "Galaxy 7" görücüye çıkıyor
Samsung'un son telefonu Galaxy 7 piyasaya çıkmaya hazırlanıyor! İşte Samsung'un yeni telefonunun tanıtılacağı tarih


Samsung'un mobil cihazlarda amiral gemisi olan Galaxy S serisinin son halkası olacak olan Galaxy S7'le ilgili olarak her gün yeni iddialar ortaya atılırken. Telefonun beklenenden daha erken tanıtılacağı iddia ediliyordu.

SamMobile'ın haberine göre Samsung Galaxy S7'yi geçen yıl olduğu gibi Barcelona'daki MWC kapsamında duyurusunu gerçekleştirecek. Samsung tanıtımı ise geçen yıl 1 mart'ta düzenlenen MWC 2015 fuarın bu yıl 22 Şubat 2016 yılında başlaması nedeniyle tanıtımını daha erken gerçekleştirmiş olacak.

SAMSUNG GALAXY S7 ÖZELLİKLERİ

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S7'nin özelliklerini sizler için araştırdık. İşte merakla beklenen Galaxy S7'nin özellikleri...

Galaxy S7'nin kamera özellikleri detaylandırılmış ve Samsung'un, Sony ile Galaxy S7 kamerası için temasta olduğu ifade edilmişti. Dilerseniz bu detayları içeren haberimize aşağıdan göz atabilirsiniz.

Galaxy S7 iki farklı kamerayla mı gelecek?

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Galaxy S7 modelinde 20 Megapiksellik bir kamera kullanmayı planlıyor. Galaxy S7'nin kamera özellikleriyle profesyonellere hitap edebilecek bir kalite yakalamasını isteyen Samsung yetkilileri, Galaxy S7'de RAW formatına da yer verecekler.

Bilindiği üzere RAW formatı, fotoğrafların işlenip, sıkıştırılıp JPEG formatına dönüştürülmeden önceki halini ifade ediyor. Doğal olarak RAW formatındaki bir fotoğrafta bozulma oranı çok daha düşük oluyor. Dolayısıyla birçok profesyonel fotoğrafçı JPEG ya da farklı formatlar yerine düzenlemeleri RAW formatı üzerinden gerçekleştiriyor.

Şimdiye kadar yaşanan sızıntılara bakacak olursak, Samsung'un Galaxy S7 kamerası üzerinde hali fazla bir mesai harcadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.