Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Sony Xperia Z5 akıllı telefon ne zaman piyasaya çıkacak? Sony Xperia Z5 fiyatı ne kadar?

Sony'nin geçen IFA 2015'te yeni akıllı telefonu Sony Xperia Z5 ailesini tanıtmış ve 4K ekranlı Sony Xperia Z5 Premium başta olmak üzere yeni telefonları ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak fiyat listeleri açıklanınca bir çok müşteri hüsrana uğramıştı. Sony Xperia Z5 fiyatlarında flaş bir karar aldı ve indirime gidildiğini açıkladı.

Daha önce en ucuz Xperia modeli Xperia Z5 Compact 549 sterlin fiyat etiketine sahipti. Sony'nin İngiltere sayfasında yapılan fiyat güncellemesinden sonra Z5 Compact 429 sterline, 599 sterlin fiyat etiketiyle satışa sunulan Xperia Z5 549 sterline, 699 sterlinden satışa sunulan Xperia Z5 Premium ise 629 sterline düştü. Daha önce en pahalı Xperia'nın TL bazındaki fiyatı 3.241 TL'ye denk geliyordu. Şimdiyse bu rakamlar 2.917 TL'ye gerilemiş durumda. Elbette daha sonra üzerine eklenecek vergileri de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Sony Xperia Z5 akıllı telefon ne zaman piyasaya çıkacak? Sony Xperia Z5 fiyatı ne kadar?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.