Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber

Ters Saatlerin Anlamları

Ters Saatlerin Anlamları İlişkimiz için denk geldiğimiz çift ve ters saatlerin önemli anlamları olduğundan bahsetmiştik. Çift saatlerin anlamı kadar olumlu olmasa da ters saatler de aşk hayatımızla ilgili bize değerli bilgiler veriyor. İlişkimizin gidişatına yön vermemize sebep olabilecek ters saatlerin anlamları nedir? Bunlardan size açıkça bahsetmek isteriz. Öncelikle bunların hiç bir doğruluğu yoktur. İnanmayınız. İnternette bulduğumuz ters saatlerin anlamı ile ilgili bilgiler kısaca şu şekilde:

01.10 anlamı: Seni hiç sevmedi. Sevmeyecek de. İlişkiniz için çok fazla çaba sarf ediyorsun ancak o bunu suiistimal ediyor. Her ne kadar seni sevdiğini söylese de içten içe senden uzaklaşıyor. Daha fazla kendini yıpratmamalısın.
02.20 anlamı: Senden hoşlanmıyor. Davranışların ona çok itici geliyor. Seninle arkadaş dahi olmak istemezken sen ilişkinize kendini adamaya çalışıyorsun. Daha fazla üstüne gitmemelisin. O sana göre değil.
03.30 anlamı: Sana aşık değil ve bunun olma ihtimali dahi yok. Senin iyi bir insan olduğunu düşünüyor ancak bu aşk kıvamında değil. Hayatında kalmanı istemesi sana aşık olduğu anlamına gelmez. Farklı duygular hissettiği biri çıktığı anda seninle ilişkisini bitirecektir.
04.40 anlamı: Seni sevdiğini söylemek saçma. Bunu belli eden ufak davranışları var ama sen duyguların yüzünden bunu göremiyorsun.
05.50 anlamı: Senden hoşlanıyor ve hisleri gün geçtikçe güçleniyor. Sağlıklı bir ilişkiniz olacağına inanıyor.
10.01 anlamı: Seninle evlenmeyi düşünüyor. Onun için doğru kişi olmalısın. Hayatını seninle geçirme fikri onu gülümsetiyor ve mutlu ediyor.
12.21 anlamı: Seni sevmiyor, sevemiyor. Seni sevmesi için gösterdiğin uğraşlar ona komik geliyor. Sana aşık aşık baktığını sanıyorsun. Oysa o benim burada ne işim var ki diye dalmış durumda oluyor.
13.31 anlamı: Seni umursamıyor. Onun umurunda değilsin. Seninle ilgilenmemesinin sebebi de işleri değil, senin onun hayatında önemli bir yere sahip olmaman.
14.41 anlamı: Seninle gelecek planlıyor. Hayatına dair yaptığı planların hepsine seni de katıyor.
15.51 anlamı: Eski sevgilinle barışacaksın. Geçirdiğiniz o zorlu dönemin üzerine bir sünger çekip tekrar yeni bir sayfaya başlayacaksınız.
20.02 anlamı: Seninle evlenecek. Bundan kesinlikle emin. Seni asla kaçırmaması gerektiğini düşünüyor.
21.12 anlamı: Hep aklında dolanıyorsun. Bir an bile seni düşüncelerinden çıkaramıyor.
23.32 anlamı: Sana aşık oldu. Seni her düşündüğünde karnında kelebekler canlanıyor. Seni istiyor, çok istiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saat 6 yıl önce

bence güzel saat anlamları var ama bazılarına hiç denk gelmesek daha iyi

https://www.saatlerinanlami.org/