Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör saldırı

 Web site nasıl kurulur ?

Hazır Web Site Nasıl Kurulur?

Ülkemizde dijital devrim ile artık her kesimden her işletme,kişi yada marka için bir web site zorunluluğu var. Yıllardır işini gücünü oturtmuş, müşteri portföyünü belirlemiş firmalar bile güzel bir site kurmak istiyor. Peki Google ve seo uyumlu hazır web site nasıl kurulur? Fiyatları ne kadardır?
www.wixsitekur.net Wix'in Türkiye şubesi olarak kullanıcılara teknik destek, güzel imkanlar sunuyor. Yapmanız gereken siteye girip '' Hazır web site '' şablonlarından birini seçmek. Beğendiğiniz web site temasını bedava tasarlayabiliyorsunuz. Görsellerinizi, işletme yada kişisel bilgilerinizi eksiksiz şekilde sitenize ekliyor ve yayınla diyorsunuz. Detaylı standart bir web site www.wixsitekur.net ile ortalama 2 saatte kurulabiliyor.

KOD BİLMENİZE ASLA GEREK YOK!

Bir web site oluşturulacağı zaman eskiden, bir yazılımcı, bir seo uzmanı, bir tasarımcı gerekiyordu. Sosyal medyanın hayatımızda geniş bir yer kaplaması ile, web site kurduktan sonra bu web site uzantısını '' www.siteisminiz.com '' gibi, sosyal medya hesaplarınıza ekliyorsunuz ve Google, Yandex, Bing gibi arama motorları tarafından daha hızlı bir şekilde bulunur hale geliyorsunuz. Bir işletmeniz, restoran, bayi, otel sahibi bile olsanız, www.wixsitekur.net ile kolayca ve Google uyumlu olarak hazır web site al seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz.





Sitenizi kurduğunuzda, bir domain( alan adı ) bağlamanız gerekiyor. Örnek olarak '' www.benimsitem.com '' gibi. Bunu yapabilmeniz için, web site şablonunuzu seçtiğinizde mutlaka '' Wix Premium '' paket sahibi olmanız gerekiyor. Bu işlemi yaparken 7/24 hizmet veren teknik destek ekibine mail gönderebilirsiniz. Seo, backlink, özgün içerik, ve sitenizin arama motorları optimizasyonu konularında ücretsiz yardım alabilirsiniz.

Sürükle bırak yöntemi ile hazır web site al devriminin öncülerinden olan www.wixsitekur.net 'i mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz. Paranızı sokağa atmayın.

 Web site nasıl kurulur ? Sorusunun cevabını arayanlar Wix'in avantajlarından faydalanabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ver mehteri 7 yıl önce

Ver mehteri :)