Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Yeni proje Kandil'in kabusu olacak!
Antalya'da bir konuşma yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 7 Haziran sonrası terör örgütünün başlattığı saldırılarla ilgili olarak, operasyonlar başlayınca neye uğradıklarını şaşırdıklarını belirtti.

Fikri Işık, “Uçaklar gelecek, dağı taşı bombalayacak, onlar da yukarısı bombalanırken mağaralarında keyif çatacaklar. Ama bu defa hiç öyle olmadı, bu defa Türkiye Cumhuriyeti askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, tüm güvenlik güçleriyle tam bir koordinasyon içerisinde, bunların inlerine girdik" açıklamasını yaptı. 

GÖKTÜRK 2 KANDİL'İN KABUSU OLACAK

Son operasyonlarda Kandil’de cephaneliğin nokta atışıyla vurulduğunu belirten Bakan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“O cephanelik ki; üzerinde ağaçlar var, yeşillendirilmiş. Nasıl vurdunuz, tesadüfen mi, hayır. Bizim Göktürk 2 uydumuz 2.5 günde bir Kandil’in üzerinden geçiyor. 2.5 gün sonra bir daha geçiyor. Fotoğrafları yazılımla iki fotoğraf arasında ne fark var görüyoruz. Orada bir çukur mu kazılmış, orada bir tümsek mi oluşmuş, orada bir duvar mı yapılmış, bir baraka mı yapılmış, bunu tespit ediyoruz. Bunu tespit ettikten sonra yerel istihbaratla bunun ne olduğunu belirliyoruz. Daha sonra da güdümlü füzelerle orayı nokta atışışla imha ediyoruz. Bütün para kasalarıyla, uyuşturucu depolarını imha ettik. Niye, artık birilerinin yalan yanlış bilgisiyle hareket etmek zorunda değiliz. Kendi bilgimizi toparlayabiliyoruz. Şimdi yeni projemizde artık 2.5 günde bir değil, 6 saatte bir geçeceğiz ve görüntünün çözünürlüğünü 5 kat daha artırıyoruz. Türkiye Allah’a hamdolsun bu noktaya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin 8 yıl önce

Elhamdulilah rabbim yar ve yardimciniz olsun insaAllah

Avatar
erdal 8 yıl önce

MaşAllah

Avatar
misafir 8 yıl önce

önce tonlarca bomba yerleştirilirken ve hendekler kazılırken göz yumdunuz bunu bir açıklayın da biraz inandırıcı olsun.

Avatar
Nur Talebesi 8 yıl önce

Allah başımızdakilerden razı olsun.
Recep Tayyip Erdoğan İslama tüm kuvvetiyle hizmet ediyor.