Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Kadınların En Fazla Tercih Ettiği Alışveriş Sitesi

Kadınların En Fazla Tercih Ettiği Alışveriş Sitesi


Kadınlar alışveriş yapma konusunda erkekleri baya bir geride bırakmaktadırlar. Özellikle giyim alanında yaptıkları alışverişler ile kıyafetler artık dolaplara sığmaz hale gelmiştir. Yeni gelen ve herkesin dikkatini çekmeyi başaran bir uygulama ile alışveriş yaparken para kazanma devrimi başlamıştır. Bu sitede ikinci el giyim, aksesuar ve ayakkabı satışları yapılarak kadınlar giymedikleri ve üzerlerine artık olmayan kıyafetleri satabiliyorlar. Ayrıca modacruz uygulaması üzerinden erkek ürünleri de satılabilmektedir. Modacruz.com üzerinden erkeklerde profil açarak giymedikleri ürünleri satarak para kazanabilirler. Kadın ve erkek ürünlerinde satış yapma ve satın alma imkânları sağlayan site yönetimi kullanıcılar arasında aracı olmakta ve insanların birbirleri ile iletişim kurma ve alışveriş yapma imkânları sunmaktadırlar. Sizler de Cruz üzerinden profil oluşturarak hem satış hem de alışveriş yapabilirsiniz.

Modacruz ile Vakko çanta

Site algı olarak kadınlar için gösterilse de modacruz üzerinden erkekler de profil açarak alım satım yapabilmektedir. Tıpkı kadınlarda olduğu gibi erkek giyim, aksesuar ve ayakkabı alanında ürün satışı yapılmaktadır. Kısa süre içerisinde kullanıcılar ile iletişime girebilir ve alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Site ile ya da kullanıcılar ile alakalı bir sorun yaşamanız halinde 7/24 hizmet veren canlı destek hattı sayesinde site yönetiminden destek alabilirsiniz. Kullanıcıları konusunda oldukça hassas olan site yönetimi oldukça dikkatli bir şekilde kullanıcılarını inleyerek yardımcı olmaktadır.

ModaCruz Kadın ile Beymen çanta

Kadınların en fazla tercih ettiği internet sitelerinden biri olan Modacruz ile kısa süre içerisinde kıyafetlerinizi satarak hem kullanmadığınız kıyafetlerin dolapta yer kaplamasından kurtuluyorsunuz hem de kullanmadığınız ürünleri paraya çevirerek yerine yenisini alabiliyorsunuz. Kargo ve ödeme koşulları konusunda oldukça başarılı adımlar atan site yönetimi; kargo ödemeleri için kullanıcılarına seçenekler sunmuş ve ister karşı ödemeli ister kendi ödemeli seçenekleri ile kullanıcılarına yarar sağlamayı amaçlamıştır. Ödeme koşulları ise isterseniz de kredi kartı ya da hesaba havale yöntemleri ile ödeme yapabilirsiniz. Site aracı bir site olduğundan dolayı kapıda ödeme ile çalışmamaktadır. Bu yüzden site yönetimi ödemeyi de internet üzerinden yaptırarak kargo teslim edildiği anda satıcının hesabına para yatırmaktadır. ModaCruz ile ikinci el ayakkabı ve birçok daha ürüne yakından ve güvenilir şekilde bakabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.