Öne Çıkanlar abd terör örgütü terörist son dakika açıklama

Kıbrıs’ın Her Bölgesinde Farklı Bir Keşfin Tadını Çıkarın
 
Kıbrıs’ı tatil bölgelerine ayırarak gezmeyi planladığınız zaman her bölge size farklı keşifler yapma imkanı sunacak. Kıbrıs paket turları da dilerseniz tek bir bölge odağında dilerseniz farklı bölgeleri birlikte gezmenizi sağlayacak seçenekleri ile dikkat çekiyor. Her karışını keşfetmekten büyük keyif alacağınız Kıbrıs’ta farklı deneyimler yaşayacaksınız. Kıbrıs Balayı Otelleriözellikle ulaşımla ilgili makul seçenekler sunduğu için tatil planınızın çok daha konforlu olmasını sağlarken aynı zamanda sizi uçak bileti ayarlama zahmetinden kurtarır. Uçaklı Kıbrıs turları adaya ulaşımda en çok tercih edilen hava yolu seçeceğini başarılı bir şekilde kullanmanızı sağlarken size sadece valizinizi hazırlamak kalacak.
 
Kıbrıs’ta Mutlaka Yapılması Gerekenler
 
Kıbrıs sahip oldukları ile oldukça özel bir tatil bölgesidir. Dünya üzerinde ikiye bölünmüş bir başkent görmek isterseniz bunun için Kıbrıs’a gitmeniz gerekir. Bir anda terk edilmiş bir şehri gözlemlemek için de gideceğiniz en güzel yerlerden birisi Kıbrıs’tır. Kıbrıs otelleri bu kadar önemli güzellikleri keşfetmenizi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Lefkoşa, “Yeşil Hat” adı verilen sınırla ikiye bölünmüştür. Bu nedenle KKTC tüm şehrin idaresine sahipken sadece Güney Lefkoşa’da hakimiyet sürmektedir, Kuzey Lefkoşa ise uluslararası düzeyde Türk işgali altında olarak değerlendirilir. Bu iki kısım arasında BM Barış Gücü idaresinde bulunan bir ara bölge bulunur. Bu sayede Lefkoşa ikiye bölünmüş bir başkent olarak dünyada görebileceğiniz tek kenttir. Gazi Mağusa’da bulunan bir mahalle olan Maraş, bir dönem Kıbrıs’ın en ünlü tatil merkeziydi. Dünyanın ilk 7 yıldızlı otelinin bulunduğu Maraş Bölgesi günümüzde adayı ikiye ayıran bir tampon bölgedir. Bu hayalet şehri görmek için sınırda yapılan panoramik Kıbrıs turları vardır. Bu şekilde farklı unsurlarla özelleşen Kıbrıs’ın bilmediğiniz yüzünü mutlaka keşfetmelisiniz.
 
Tadın, Gezin, Eğlenin
 
Kıbrıs uçaklı paket turları ile tek yapmanız gereken adanın tadınıçıkarmak olacak. Hellimli, şeftali kebabı, pilavına, molehiya, koloska gibi özel Kıbrıs lezzetleri ile harika bir yemek şöleni yaşayabilir; Kıbrıs’ın turunç kokan sokaklarında tarihin izleri eşliğinde gezebilir; adada bulunan ve dünyaca ünlü olan casinolarda eğlencenin tadınıçıkarabilirsiniz. Sadece nüfus cüzdanınızla giriş yapabileceğiniz Kıbrıs, sunduğu birbirinden güzel fırsatlarla size unutulmaz bir tatil yaşatacak.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.