Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kurusıkı Silah Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Kurusıkı Silah Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Silah seçimi yapacak kişilerin en çok tercih ettiği türlerden biri kurusıkılardır. Kurusıkı silahlar, diğer silahlar ile aynı işlevde değildir ve aynı amaçlar doğrultusunda kullanılmamaktadır.
Kurusıkı silahlar, görünüm olarak normal bir silahla aynı özelliktedir ancak üretim prensibi farklıdır. Bu tabancaların yapılış amacı ses çıkarma ve hafif yaralamadır. Öldürücü bir kuvveti bulunmamaktadır. Normal bir silah mantığıyla üretilmiş olsa da, çalışma düzeneği değişiktir. Kurusıkı silahlar, boş bir mermiyi ateşlediği için, silahtan gerçek bir mermi çıkmamaktadır. Bu sistem, silahla aynı sesi ve belirli bir miktar dumanı çıkarmak için yapılmıştır.
Bu tür silahlar genellikle yarışlarda başlangıç işareti, hayvan eğitimleri, tiyatro gösterileri, sinema filmleri ve güvenlik eğitimi alan kişiler tarafından kullanılmaktadır.
Peki, birçok kurusıkı çeşitleri arasından hangisini tercih etmek gerekir?
  • Yapımında kullanılan metal konstrüksiyon, silahı daha dayanıklı hale getirir. Bu nedenle hangi malzemeden üretildiğine dikkat edilmelidir.
  • Kurusıkı silahların şarjör kapasiteleri değişkendir. Silahı almadan önceden dikkat edilmesi gereken bir özelliktir.
  • Kurusıkı silahlar, daha gerçekçi olması için genellikle normal bir silah ağırlığında üretilmektedir. Kullanım kolaylığınıza uygun olarak farklı ağırlıkta kurusıkılar bulabilirsiniz.
  • Kalibre özelliği, ses kapasitesi, namlu özelliği, uzunluk, yükseklik ve renk gibi seçenekler her silahta değişiktir. Kullanım amacınıza göre bu özelliklere dikkat etmelisiniz.
  • Kurusıkı silahların garanti sürelerinde değişiklikler görülebilir. Silahı almadan önce öğrenmeniz önemli bir husustur.
  • Kurusıkı silahların hepsi yarı otomatik sisteme sahip bir şekilde üretilmektedir. Bu özellik, silahın tetiğine basıldığında ateşlenmesi anlamına gelir.
Kurusıkı silahlar ses basıncı yaratmak amacıyla üretilseler de, bilinçli kullanılmadığı takdirde yaralanma gibi istenmeyen olaylara neden olabilmektedir. Kullanmadan önce mutlaka kısa bir eğitim almalı, alınacak tedbirleri sağladığınızdan emin olmalısınız.
Nereden Kurusıkı Silah Temin Edebilirim?
Kurusıkı silah alınmadan önce iyi bir araştırmak yapmak, seçenekleri incelemek gerekir. Ayrıca kurusıkıların özellikleri dikkatle incelenmeli, karar aşamasında emin adımlarla ilerlenmelidir. Bütün bunları sizler için www.kampseti.com‘da bir araya getirdik. Burada kurusıkı çeşitlerini inceleyebilir, özellikleri görebilir ve kurusıkı fiyatları arasında karşılaştırma yapabilirsiniz.
İnternet sitemizde güvenilir alışveriş yapmanız için her türlü ödeme imkanı bulunmaktadır. Kredi kartıyla, havale / EFT ile, ayrıca nakit ve kredi kartı seçenekleriyle birlikte kapıda ödeme de gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartınızın türüne bağlı olarak sizlere uygun bir taksitlendirme de yapılabilmektedir. Alışverişlerinizde kargo ücretsiz olup, bazı kurusıkı modellerinde 30’lu şarjör de hediye olarak verilmektedir. Sitemizde bulunan yüzlerce kurusıkı çeşitleri arasından kendinize en uygun olanı kolayca satın alabilirsiniz.
Kurusıkı silah almak için silah ruhsatına ihtiyaç yoktur. Ancak kişinin 18 yaşını doldurduğundan emin olmak için nüfus cüzdanı fotokopisi ve sabıka kaydı istenmektedir. Online olarak kurusıkı tabanca almak için, sipariş sonrasında bu belgeleri mail veya Whatsapp yoluyla sitemize iletmeniz gerekmektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.