Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın!

Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte sunan LDR GLOBE ürünleri, cilde en yüksek faydayı sunarak gençleştirici etkiler sağlamayı hedefliyor.

Amerika ve Türkiye LDR tesislerinde formüle edilen, yüksek kalitede titizlikle üretilen LDR GLOBE cilt bakım serisinde SKIN MOON ANTI-AGING CREAM çarpıcı etkileri ile öne çıkıyor.

Yaşlılık karşıtı bu krem, cilt lekelerine karşı güçlü savunma sunuyor. Leke önleyici, aydınlatıcı, canlandırıcı etkileri ile cildin aydınlık ve taptaze görünmesini sağlıyor. Cilt kararmaları, güneş lekeleri, yaşlılık lekelerine karşı gözle görülür sonuçlar ortaya koyan bu özel formül, ürüne adını veren Skin Moon adlı bir karışım içeriyor. Kapari tomurcukları, portakal suyu, zeytin yaprakları ve pirinç tanelerinin birleşimiyle oluşan Skin Moon, cilde güçlü aydınlatıcı ve gençleştirici etkiler sağlıyor. Üstelik cilt tarafından iyi tolere ediliyor ve ciltte foto hassaslaştırıcı etki göstermediği için güneşe maruz kalındığında da uygulanabiliyor.

Bu özel krem, aynı zamanda cilt için güçlü faydalar sunan probiyotikleri içeriyor. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildi elde etmede ve korumada yararlı rol oynayan probiyotikler cilt bariyerini de güçlendiriyor, cildin dış etkenlere karşı savunmasını arttırmaya yardımcı oluyor.

Ayrıca bu formül, içerdiği Ceramide NP ile cildi uzun süre nemli tutuyor ve cilt dokusunu güçlendiriyor.

Lekesiz, aydınlık, sıkı ve genç bir cilt için SKIN MOON ANTI-AGING CREAM’i sabah ve akşam temizlenmiş cildinize uygulamanız öneriliyor.

LDR GLOBE ürünleri https://ldrbeauty.com/ sitesinde, Trendyol LDR GLOBE mağazasında ve özel satış noktalarında satışa sunuluyor.

İletişim: info@ldrglobe.com   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.