Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Gaziosmanpaşa'da trafik kazası! Facianın eşiğinden dönüldü! 4 yaralı!

İstanbul, Gaziosmanpaşa'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza saat 23.30 sıralarında Gaziosmanpaşa İstanbul Caddesi Alibeyköy istikametinde meydana geldi. Cengiz Oktan'ın kullandığı 34 FP 5853 plakalı otomobil ile Erdoğan Soyumer'in kullandığı 34 EBB 44 plakalı otomobil çarpıştı.

OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR

Çarpışmanın etkisiyle takla atan 34 EBB 44 plakalı otomobil de bulunan iki kişi araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan sürücü Erdoğan Soyumer ve yanındaki Cahit Kaya'yı ağır yaralı olarak araçtan çıkardı. Kazada, 34 FP 5853 plakalı otomobilde bulunan sürücü Cengiz Oktan ve yanındaki oğlu Muhammet Oktan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Hurda haline gelen 34 EBB 44 plakalı otomobilin bagajında bulunan LPG tankının patlamaması olası bir faciayı önledi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.