Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

SON DAKİKA: İstanbul Ortaköy'de bomba endişesi!

Ortaköy Meydanı'ndaki tarihi çeşmenin yanına bırakılan bir çanta polisi alarma geçirdi. Çevredeki vatandaşlar uzaklaştırıldıktan sonra şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Olaya, şüpheli çanta etrafında dolaşan kediler damgasını vurdu.

Akşam saatlerinde Ortaköy Camii'nin yanındaki tarihi çeşmenin önüne bırakılmış bir çantayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar sonrası gelen polis ekipleri çantada patlayıcı olma ihtimalini göz önüne alarak çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba uzmanı, özel koruyucu kıyafetlerini giyerek çantaya fünye yerleştirdi. Polisin megafonla “Kontrollü patlama yapılacak, mümkün olduğu kadar uzaklaşın uyarısının ardından çanta büyük bir gürültüyle havaya uçuruldu.

KEDİLER DİKKAT ÇEKTİ...

Patlama sırasında, şüpheli çantanın etrafında dolanmakta olan bir kedinin yüksek sesten korkarak son sürat kaçması kameralara yansıdı. Başka bir kedinin de patlamadan hemen sonra parçalanan çantayı koklaması dikkat çekti. Bomba uzmanının gelmesiyle kedi hızla kaçtı. Fünyeyle patlatılan çantadan giysiler çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.