Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

ABD ile Rusya terör konusunda anlaştı

Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saldırı ve Kırım'ın ilhakı sürecinden itibaren ABD ile uyuşmazlık gösteren Rus politikaları Putin'in Ortadoğu'daki Esed dostu tutumu ile zirve yapmıştı. ABD ve Rusya son olarak Türkiye sınırlarını taciz eden uçaklarının düşürülmesine ilişkin gelişmede de Rusya'yı haksız bulmuş ve ilişkiler oldukça gerilmişti. Uzun süredir çeşitli nedenlerle anlaşamayan iki ülke ilk kez bir konu üzerinde uzlaştı.

MÜTABAKAT SAĞLANDI

Reuters'in haberine göre Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Gennady Gatilov, Rusya ve ABD'nin Ortadoğu'da hangi örgütlerin ‘terör örgütü' olarak nitelendirilebileceği konusunda anlaştığını açıkladı.

Rusya ve ABD'nin, Suriye'deki hangi grupların terörist sayılması gerektiğine dair ortak bir anlayışa sahip olduğu belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet İSLAMİ 8 yıl önce

Müslümanları terörist göstermekte mutabık kaldılar yoksa hakikatte değil