Öne Çıkanlar komplohaber bim diş iltihabı sms api kullanımı toplu sms api kullanımı

ABD’de protesto gösterileri: 5 polis memuru öldürüldü
ABD'de siyahi isyan başladı... Dallas Polis Departmanı, keskin nişancı ateşiyle vurulan 11 polis memurundan 5’inin öldüğünü açıkladı, 6 polis ise yaralandı. Şüphelilerden biri özel tim ekipleriyle çıkan çatışma sonrası yakalandı. Diğeri ise polise teslim oldu. 

SİLAH SESLERİ DUYULDU


Görgü tanıkları, göstericilerin barışçıl bir şekilde yürüdüğü esnada silah seslerinin duyulduğu ve akabinde büyük bir panik yaşandığını söyledi. 
CNN’e konuşan bir görgü tanığı şu ifadeleri kullandı; "Gösterinin ortasında silah atılmaya başladı. Hemen karşı yöne doğru koşmaya başladım”

5 POLİS ÖLDÜ



Dallas Polis Şefi David Brown, 11 polis memurunun pusu tarzı keskin nişancılar tarafından vurulduğunu, 3 polisin öldüğünü, İki polisin ise daha sonra öldüğünü belirtti. 
Brown, “Bu şüphelilerin farklı konumlardan bu polislerin etrafını üçgen şeklinde çevirmek için daha önce pozisyon aldığını ve yapabildikleri kadar polisi öldürmeyi ve yaralamayı tasarladıklarını düşünüyoruz” açıklamasını yaptı. 

İNSANLAR KAÇIŞTI



Gösteriyi organize edenlerden Rahip Jeff Hood,“İnsanları sokaklardan uzaklaştırmaya çalışarak kurşunlardan kaçtım. Vurulup vurulmadığını kontrol ettim” dedi.

OBAMA: HERKES KAYGILANMALI



ABD Başkanı Barack Obama, iki siyahın polis tarafından öldürülmesiyle ilgili 'tüm Amerikalıların kaygılanması gerektiğini' belirtti.
Nato zirvesi için gittiği Polonya'da konuşan Obama, "Bu yalnızca siyahların sorunu değil. Bu yalnızca Latin Amerikalıların sorunu değil. Bu hepimizin önemsemesi gereken, tüm Amerikalıların bir sorunu. Tarafsız düşünen herkes kaygılanmalı" açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asdasdasd 8 yıl önce

amerika kürdü bunlar da