Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Almanya İçişleri Bakanlığı muhalefetteki Sol Parti'nin soru önergesine yanıt verdi. Türkiye'nin, "Mısır’daki Müslüman Kardeşler, Hamas ve Suriye'deki silahlı muhalif gruplara destek verdiğini" özellikle 2011 yılından itibaren "Türkiye’nin Ortadoğu bölgesindeki İslamcı gruplar için bir merkez haline geldiğini" ileri sürdü.

TÜRKİYE'YE YÖNELİK SUÇLAMA YOK

Haberde yer verilen hükümete ait metinde, bu gruplar için “terör örgütü” nitelendirilmesi yapılmadı. Türkiye’ye yönelik olarak da herhangi bir iddia ya da suçlama yer almadı.

ARD, HABERİ TÜRKİYE ALEYHİNE ÇARPITTI

Buna rağmen Alman kamu kanalı ARD haberinde, "Alman hükümetinin Türkiye’nin 'terör örgütlerine' destek verdiğini düşündüğünü" iddia etmesi dikkati çekti.

ARD televizyonu, "HAMAS’ın Avrupa Birliği’nin terör örgütleri listesinde olduğu"nu belirterek haberini haklı çıkarmaya çalıştı.

HABERİ GÖRMEZDEN GELDİLER!

Alman hükümetinin,"Türkiye’nin DAEŞ’e destek verdiği" iddialarını geri çevirmişti. "Hükümetin elinde bu iddiaları destekleyecek bir bilgi olmadığını" söylemesi ise ARD’nin haberinde görmezden gelindi.

PKK DESTEKÇİSİNİN SÖZLERİNE YER VERDİLER

Alman birinci televizyonunun haberinde, son dönemde Türkiye aleyhtarlığıyla bilinen ve terör örgütü PKK'ya sahip çıkan açıklamaları nedeniyle tepki çeken Sevim Dağdelen'in görüşlerine yer vermesi ise eleştiri topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şule 8 yıl önce

Tayyip Erdoğan ile küstahca röportaj yapan kanalda buydu.Kimi ve neyi desteklediğini çok net bildiğim için şaşırmadı.

Avatar
Kartal 8 yıl önce

Ya bizde onlarin kendi vatandaslarida bunlarin nekadar yalanci, ikiyuzlu! Adi ve serefsizler oldugunu bilitoruz! Cidirin kudurun hatta gidip keciler keserek Seytana ayinler yapin, neyaparsaniz Yapin artik Hakta Halkta bizimledir ve birgun onlarin Halklarida herseyi tamamen ogrenip onlara sirtlarini cevirip bizlerle beraber olacaklar ve iste o zaman bunlarda ortada S,,,,,,, kalacaklar.

Avatar
Hulya 8 yıl önce

Bu gevurlar hem iftiraci hem salak hangi ulke teroru desteklerki gel bizim ulkeyi vur diye nekadar terör örgütü varsa turkiyeye düşman ulan geri zekalilar yalaninda bi yeri var kudurun ASILSIZ SÖZ TEZ BATAR ÇÜNKÜ KANITINIZ YOK

Avatar
mehmet uzun 8 yıl önce

Sizin hayvanla farkiniz onlarin sadece zehirli djli yok yani sizden daha ustun.

Avatar
Nuri 8 yıl önce

TÜRKİYEMİZİN VATANIMIZIN GELİŞMESİ KARŞISINDA BAŞLARI DÖNDÜ ULAN İNSAN SİZLERİN GELİŞMESİNE YILLARCA HİZMET ETMİŞ HATTA BAZILARIDA SİZİN VATANDAŞLIĞINIZA GEÇMİŞ SİZLERLE DOST OLMUŞ KOMŞU OLMUŞ VATANDAŞLARIMIZDAN UTANIR DOST GÖZÜKEN RİYAKAR DOSTLARIMIZ AVRUPA ve ABD

Avatar
Nuri 8 yıl önce

TÜRKİYEMİZİN VATANIMIZIN GELİŞMESİ KARŞISINDA BAŞLARI DÖNDÜ ULAN İNSAN SİZLERİN GELİŞMESİNE YILLARCA HİZMET ETMİŞ HATTA BAZILARIDA SİZİNVATANDAŞLIĞINIZA GEÇMİŞ SİZLERLE DOST OLMUŞ KOMŞU OLMUŞ VATANDAŞLARIMIZDAN UTANIR DOST GÖZÜKENRİYAKAR DOSTLARIMIZ AVRUPA ve ABD

Avatar
Ayşe 8 yıl önce

Lütfen bu yalancılara inanmayın doğruları iyi araşdırın gavurdan dost olmaz bunların hepisi Erdoğan'a düşman neden cünkü Erdoğan müslümanliği temsil ediyor, kuduruyorlar cıldırıyorlar iftira atıyorlar.

Avatar
Reisci 8 yıl önce

Ne hikmetse hem pkk nın hem daiş in ve dünyada iç savaşlarda hep alman amerikan silahları kullanılıyor dünyanın içine etti bu Naziler demekki türkiye doğru yolda yürüyor it ürür kervan yürür