Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI rus uçağı

Alman devlet kanalı ZDF’de yayınlanan ve komedyen Oliver Welke’nin sunduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk seçmenle alay edildi. Seçmen "kocamdan hergün dayak yiyorum ama onu seviyorum" diyen kadına benzetildi.

Programdaki bölümün adı “Diktatör Erdoğan ve onun faşist hedefleri ve yöntemleri”ydi.

Welke Erdoğan’ı ve politikalarını alaycı bir dille eleştirdi;

"Erdoğan amca  geçtiğimiz hafta Türkiye’de gerçekleştirilen seçim sonucunda yine halkın büyük bir çoğunluğunun oyunu alarak tek başına iktidar oldu.  Bunun için seçim manipülasyonu yapılmasına gerek yok ki! Türkiye her geçen gün totoliter rejime gitmektedir. Bunu ne ile kanıtlıyoruz? Seçim öncesi HDP binaları yakıldı, seçim mitinglerinin yapılması engellendi. Seçimin arifesinde muhalif kanalları canlı yayında yayınları kesildi." dedi.

Welke daha sonrada Türk seçmenle alay etti;

"Neden daha fazla Türk bu seçimlerde oy kullandı? Bir kadın ile yapılan röportajda kadın şunu söylüyor: Kocamdan her gün dayak yiyorum ama yine de onu seviyorum."

Televizyoncu Welke daha sonra sözde Türk polisi tarafından dayak yemiş bir gazeteciye bağlanıp röportaj yaptı. Alman polisinin ise göstericilere uyguladığı şiddet politikaları hiç gündeme gelmedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.