Öne Çıkanlar Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta bim diş iltihabı

Almanya'dan küstah Türkiye açıklaması

ALMANYA ERDOĞAN HÜKÜMETİNİN DEĞİŞMESİNİN İSTEDİĞİNİ AÇIK AÇIK SÖYLEDİ

Almanya Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel, Türkiye'deki mevcut durum ışığında tam üyelik müzakerelerini sürdürmenin mümkün olmadığını belirtti.

Gabriel, "İnsan haklarını, basın özgürlüğünü ihlal eden ve AB vatandaşlarını net bir gerekçe olmadan cezaevine gönderen bir ülkeyle üyelik müzakerelerini sürdüremeyiz." dedi.

"HÜKÜMETİN DEĞİŞİNCE İŞ BİRLİĞİ YAPARIZ"

Dışişleri Bakanı gelecek için de AB üyeliği konusunda Türkiye ile "AB üyeliğinden ziyade farklı şekillerde bir işbirliği" yapılabileceğini ancak bunun da ancak "Türk hükümeti değiştiği zaman gündeme gelebileceğini" ifade etti.

Bakan Gabriel bu konuda İngiltere'nin Brexit  kararını örnek göstererek, "Belki de Brexit, diğer ülkeler için de örnek teşkil edebilecek bir işbirliği şeklinin İngiltere ile AB arasında oluşmasını sağlar." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vehbi seyhan 7 yıl önce

Liebe gabriel du köntest scheiseheufen fressen (sen bok yemişsin)wer bistdu eigentlich regirung von erdoğan von türkische volk gewält und nur von türkische volk wird entscheiden ob weider regiert oder nicht.du hattest keinerlei recht über unsere regirung und stadt hetze verbreten....