Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber

Başkentte bomba alarmı! Polis harekete geçti!
IŞID'ın Paris'te gerçekleştirdiği kanlı saldırının etkileri sürüyor. İsviçre'nin Bern şehrindeki tren istasyonunda şüpheli paket paniği yaşandı.

İsviçre’nin Blic gazetesinin haberine göre bu akşam üstü Bern tren istasyonunda görülen şüpheli bir kutu kanton polisine harekete geçirdi. Polis istasyonu boşaltarak güvenlik tedbirleri aldı. Şüpheli kutu garın birinci katında bulunan mağazalarının yakınında olduğu için bu mağazaların içleri de polis tarafından acilen boşaltıldı. Daha sonra polis olay yerine bomba imha ekibini çağırdı ve bu ekip şüpheli kutuyu uzaktan kumanda ile patlattı. Polis kutudan ne çıktığı hakkında her hangi bir açıklama yapmadı. Olay ancak akşam saatlerinde işlerinden çıkıp evlerine gitmek isteyen yüzlerce kişinin büyük bir heyecan yaşamasına sebep oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.