Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI rus uçağı

Çek Liderden akılalmaz iddia

Çek Cumhuriyeti'nde yayın yapan Radyo Plus'a konuşan Milos Zeman, "Müslüman Kardeşler, Avrupa'ya savaş açacak güce sahip değil ancak giderek büyüyen göç dalgasıyla Avrupa'nın kontrolünü ele geçirebilirler" dedi. Bazı batılı ülkelerde bunu başardıklarını vurgulayan Zeman, o ülkelerde insanların gece dışarıya çıkmadığını öne sürdü.

"Müslüman Kardeşlerin hedefi tüm dünya"

Yılbaşı mesajında göç krizine değinen ve yaşananları 'istila' olarak nitelendiren Zeman, Fas Dışişleri Bakanı Selahaddin Mizvar'ın sözleriyle kendi görüşünü destekledi: "Müslüman Kardeşler, sadece İslam dünyasını değil, tüm dünyayı yönetmeyi hedefliyor."

İslamofobik Zeman

Müslüman Kardeşler'in göç dalgasını bazı devletlerden aldığı yardım sayesinde gerçekleştirdiğini savunan Çek lider, "Interpol'ün verilerine göre, organizasyonda 30 bin kaçakçı yer alıyor. Farklı kaynaklara göre ise, sadece Türkiye'de 25 bin kaçakçı var. Bu rakam, Çek ordusundaki asker sayısından fazla" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
jebacz kurdow 8 yıl önce

Dünün aç komunistleri bugün demokrasi dersi veriyorlar.