Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

CIA Başkanından Trump'a sert tepki
Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı Brannan, Donald Trump'ın Rusya politikasına ilişkin değerlendirme yaptı. 

Brennan, ABD istihbarat kurumlarının raporlarına tepki gösteren Trump’ı Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimlerine müdahalesine ilişkin iddialar hakkında eleştirdi.

Brennan, "Yeni hükümet ve başkanın, dünyanın tehlikeli bir yer olduğunun farkında olması gerekiyor. Ülkemizin istihbaratı, güvenlik çıkarlarımızı koruyup gözetmek için var" açıklamasını yaptı.

"ŞÜPHEMİZ YOK"

Brennan, Rusya’nın ABD başkanlık seçimlerine müdahalesi konusunda şüphesi bulunmadığını belirtti ve "Seçimlerde ne olup bittiğine dair çok netiz." dedi.

TRUMP'A ÜSTÜ KAPALI TEHDİT

CIA Başkanı John Brennan, "İstihbarat raporlarının önemini dikkate almayan bir hükümet ya da başkan ülke güvenliğini ciddi bir tehlikeye atar." açıklamasında bulundu. 

ABD'nin istihbarat servisinin şefleri, başkanlık koltuğuna oturmak için gün sayan Trump’a Rusya'nın seçimlere müdahalesine ilişkin değerlendirmeleri hakkında geçen hafta içerisinde brifing vermişlerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.