Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Donald Trump Putin yakınlaşması devam ediyor...
Washington Post gazetesinde yer alan habere göre, Iowa'da miting düzenleyen ABD Başkan adayı Donald Trump"Putin, bana olumlu yaklaşıyor. Dürüst olmak gerekirse, ben de ona olumlu yaklaşıyorum” ifadelerini kullandı.

'KISKANÇLIKTAN ÇATLIYORLAR'


Putin ile birlikte Rusya ile ABD'nin çıkarlarına uygun şekilde çalışabileceklerini’ söyleyen Trump, “Cumhuriyetçi Parti'den rakiplerim ise kıskançlıktan çatlıyor. Çünkü Putin, onlardan söz etmiyor ve etmeyecek" diye konuştu.

PUTİN TRUMP'A ÖVGÜLER DİZMİŞTİ

Rusya Devlet Başkanı Putin, perşembe günü düzenlediği yıllık basın toplantısında Trump hakkında övgü dolu sözler sarf etmişti. "Donald Trump, hiç kuşkusuz çok parlak ve becerikli biri. Onun kabiliyetini değerlendirmek bizim işimiz değil buna ABD seçmenleri karar verir. Ama Trump başkanlık yarışının mutlak lideri. Rusya ile ilişkileri yeni bir seviyeye taşımak ve derinleştirmek istediğini söyledi. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.