Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Mülteci çocuklar seks kölesi yapılıyor!

İtalya’da mülteci çocukların seks kölesi yapıldığı ortaya çıktı. Sadece bu yıl teknelerle İtalya'ya giden mültecilerden 12 binden fazlası reşit olmayan çocuklardı. 13 -14 yaşındaki çocuklar kız erkek fark etmeksizin seks kölesi yapılıyor.

 

İtalya’ya gidebilen çocukların bazıları bakım merkezlerine yerleştirilip nispeten iyi bir hayata kavuşurken diğerleri ise ya uyuşturucu satıyor ya da seks tacirlerinin eline düşüyor.



BBC’ye konuşan 14 yaşındaki Halid'ın anlattıkları Avrupa'ya kaçan mülteci erkek çocuklarının başlarına gelenleri tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor. Roma’da uyuşturucu satan Halid İtalya’ya gelen erkek çocuklarının yaşayabilmesi için ya uyuşturucu satması ya da para karşılığı erkeklerle birlikte olması gerektiğini söylüyor.

 

"CEPLERİNDEKİ PARAYI GÖSTERİP CİNSEL İLİŞKİ İSTİYORLAR"

 

Karnını doyurmak içi uyuştucu satmak zorunda olduğunu söyleyen Halid, diğer mülteci çocuklar gibi İtalyan erkeklerle seks yapmamak için bu yolu seçtiğini söyledi. Çocukların çoğunun müslüman muhafazakar ailelerden geldiğini söyleyen Halid bu durumun kabullenilmesinin epey zor olduğunu belirtti.

 

 

İNSAN KAÇAKÇILARINA BORCU SEKS KÖLESİ OLARAK ÖDÜYORLAR

 

Mülteci kızların dramı baştan başlıyor. Onlar İtalya’ya getiren insan kaçakçılarına borçlarını ödemek için seks kölesi olarak zorla çalışıyorlar. Erkeklerle birlikte olup 20 dolar alıyorlar. Seks kölesi olan kızların en büyüğü ise 13 yaşında.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.