Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Tren garında şüpheli paket alarmı!
Bu akşam Almanya-Hollanda milli futbol takımları arasında oynanması planlanan dostluk maçının “ciddi terör tehdidi” nedeniyle iptal edilmesinin ardından Hannover merkez tren garında da şüpheli paket alarmı yaşandı.

Focus Online’ın bildirdiğine göre, tren garı yakınında şüpheli paket tespit edilmesi üzerine, polis tren garının bazı bölümlerini kapadı.

Bild gazetesi ise polisin 11 ve 12 nolu tren raylarında arama yaptığını duyurdu.

Bild’e açıklama yapan bir polis yetkilisi, aktuel durum nedeniyle her ihbarın değerlendirildiğini söyledi.

Bu arada Hannover TUI Arena’da yapılacak Söhne Mannheims konserinin de iptal edileceğine dair söylentiler vardı. Ancak grup konserine planlandığı gibi başladı.

Öte yandan basın toplantısı düzenleyen Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, iptal edilen futbol maçı konusunda ayrıntı vermeyeceğini söyledi.

Maçın bakanın tavsiyesi üzerine iptal edildiği öğrenilirken, Thomas de Maiziere, iptal gerekçesine ilişkin kaynak ve ayrıntılar hakkında halkta endişe yaratacağı için açıklama yapmayacağını bildirdi.

Alman halkına seslenen de Maiziere, kendilerine güvenilmesini ve maçın iptal edilmesine ilişkin haklı gerekçeleri olduğunu vurguladı.

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, “Her hangi bir bombaya rastlanmadı, gözaltı da yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.