Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Arap grafiti sanatçıları ABD yapımı dizi yapımcılarını ters köşeye yatırdı!

Arap grafiti sanatçıları ABD yapımı Homeland dizisini yapımcılarını tongaya düşürdü.

Bir CIA ajanının maceralarını anlatan Homeland dizinin bir bölümü Lübnan’daki bir mülteci kampında geçiyordu. Bunun için Berlin’de set kuruldu. Sonra da Arap grafiti sanatçılarla sahne için oluşturulan setin sokaklarına Arapça sloganlar yazılması için anlaşma yapıldı.

Sanatçılar kısa sürede işi teslim etti. Ancak arap grafiti sanatçıları duvarlara Arapça olarak Homeland dizisini kötüleyen sloganlar yazmışlardı.

O sloganlardan bazıları şunlardı; “Homeland gülünç bir dizi ama biz gülmüyoruz”, “Homeland yalancı” , “Homeland ırkçıdır.”


Arap grafiti sanatçıları bir İsrail dizisinden uyarlanan Homeland’in arap halkı ve müslümanları kötü göstermeye çalıştığı için böyle bir yola başvurduklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.