Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Burak Yılmaz transfer oldu!

Sarı-kırmızılı kulübün golcüsü, Çin kulübü Beijing Guoan'ın cazip teklifi karşısında Galatasaray'dan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli ve yönetime bildirdi. Burak Yılmaz, Beijing Guoan Kulübü ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Golcü futbolcu, bonuslarla birlikte Çin kulübünden yılda 8 milyon Euro alacak.



8 MİLYON EURO

Beijing Guoan Kulübü, bonservis bedeli olarak Galatasaray'a 8 milyon Euro ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp bu parayı kasasına indirirken, Burak Yılmaz'a 3,5 yılda ödeyeceği 12 milyon Euro'yu da ödemekten kurtulacak. Ancak 8 milyon Euro'nun yüzde 25'i daha önce yapılan anlaşma gereği Trabzonspor'a ödenecek.



BURAK GİTMEK İSTEDİ

Burak Yılmaz'ın Çin'e gidişine, transferin son günlerine gelmesi nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli'nin karşı çıktığı öğrenildi. Ancak Burak Yılmaz hocasıyla görüşerek, hayatının transferini yapacağını ve Galatasaray'da taraftarın artık kendisini istemediğini belirterek ayrılmaya kararlı olduğunu ve artık kulübüne faydalı olamayacağını bildirince, tecrübeli teknik adamın da bu transfere onay vermek zorunda kaldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.