Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

OLİMPİYATTA DEV DERBİ!
Spor Toto Süper Ligi 6. haftada kritik bir derbi oynandı. Ligin en golcü takımıyla ligin en pahalı takımı karşı karşıya geldi.  

13 puanlar lider Fenerbahçe flaş transferleriyle ligin en pahalı takımı. Hemen ardından ikinci sırada yer alan Beşiktaş ise ligin en çok gol atan takımı.  Atatürk Olimpiyat Stadında saat 19.00'da başlayan mücadele Lig TV'den canlı yayınlandı. 

Beşiktaş'ın en golcü ismi 4 golle Cenk Tosun. Sarı lacivertli ekibin golcüsü ise sezonun flaş transferlerinden Portekizli Nani.

Maçtan önce Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlılar bu sezon ağları 13 kez havalandırırken, Fenerbahçe'nin ise gol sayısı 8. Sarı lacivertli ekipte şu ana kadar Türk oyuncuları gol kaydedebilmiş değil.

Halis Özkahya yönettiği dev maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki oynanan dev derbiyi ev sahibi Beşiktaş 3-2 kazandı.

Fenerbahçe'nin gollerini Tosic kendi kalesine ve Van Persie oyuna girdikten sadece 4 dakika sonra kaydetti.

Beşiktaş'ın gollerini ise Kjaer kendi kalesine ve Mario Gomez (2) attı.

Beşiktaş ezeli rakibini yenerek 3 puanın sahibi olduğu gibi liderlik koltuğuna da oturdu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.