Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Robben'den itiraf gibi açıklamalar: İşimiz mumlara kaldı

Adı zaman zaman Türk takımlarıyla transfer dedikodularına karışan Hollanda Milli Takım kaptanı ve Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben itiraf gibi açıklamalar yaptı. Robben A Milli Takımımızın son maçında hata yapmayacağını söyledi.

Hollanda ile Türkiye play off için grupta üçüncülük mücadelesi veriyor.  Flaş açıklamalar yapan Hollandalı yıldız “Gerçekçi olmamız lazım, artık Türkiye hediye etmez” dedi. Çek Cumhuriyeti maçı öncesi umutlarının olduğunu ancak şu an içinde olabilecekleri en kötü durumda olduklarını belirtti.

İŞLERİ MUMLARA KALDI

Robben yapmaları gereken şeyin son maçlarını kazandıktan sonra dua etmek ve mum yakmak olduğunu söyledi.

HOLLANDA'NIN ŞANSI ZOR


Hollanda'nın grupta Türkiye'nin önünde 3. olup Avrupa Kupası şansını devam ettirebilmesi için Türkiye'nin Konya'da İzlanda'ya yenilmesi, Hollanda'nın da son maçında galip olması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.