Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI rus uçağı

Van Persie Barcelona yolcusu mu? Fenerbahçeli yöneticilerden açıklama geldi!

Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, sakatlıklarla boğuşan Barça’nın fazla para harcamadan forvet bölgesini deneyimli bir futbolcuyla takviye etmek istediğini savundu.


 

Barcelona’ya yakın El Mundo Deportivo gazetesi forvet mevkiinde sakatlıklarla boğuşan Katalan ekibin gözünü “ucuz ve deneyimli” bir golcüye diktiğini bunun için de en uygun transferin Rubin Van Persie olduğunu yazdı.

 

Gazetenin haberine göre Barcelonalı yöneticile Fenerbahçeli oyuncuyu Hollanda’nın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçta yakın takibe aldı.

 

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA: SATMAYIZ

 

İddiaya göre Barcelona Ocak ayında, Fenerbahçe’nin yedekte bırakılan golcüsünü transfer etmek istiyor. İddialara göre Türkiye'de büyük hayalkırıklığı yaşayan Hollandalı yıldız da bu transfere sıcak bakıyor. Ancak sarı lacivertli kulübün yöneticileri kendilerine resmi teklifin gelmediği, gelse bile 3 yıl sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldızın satılmayacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.