Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta

Avrupa Parlamentosu, Can Dündarʹı konuşacak
Avrupa Parlamentosu'nda (AP) 26 Ekim Çarşamba akşamı, Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni, araştırmacı gazeteci ve belgesel yapımcısı Can Dündar'ın yaşadıkları ile "Türkiye'de medya üzerinde baskılar, Türkiye'de yaşanan darbe girişimi ve Türkiye-Suriye ilişkileri" konuşulacak.

Toplantı, merkezi Strasburg’da olan AP'ye üye 28 ülke ve 751 parlamenterin çalıştığı 'Louise-Weiss' binasında yapılıyor. Gazeteci Can Dündar'ın toplantıya katılıp katılmayacağı henüz bilinmiyor. Toplantının başlığı ise "Susturulmak için tehdit ediliyor"

DÜNDAR, 'SCHAROW' ÖDÜLÜNE ADAY

AP ertesi gün de 'Scharow' ödülünü kazanan adayını açıklayacak. Adaylar arasında gazeteci Can Dündar'ın yanı sıra, insan hakları aktivisti olan Ezidi Nadia Murad ve Kırım Tatarların haklarını savunan Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu da bulunuyor. 'Scharow' ödülü 1988 yılından bu yana AP tarafından insan hakları ve demokrasiyi savunan ve örnek olan rol kişilere veriliyor. Ödülün sahibine ayrıca 50 bin Euro destek de ödeniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Frt 8 yıl önce

Ne kadar türl düşmanı varsa ab destekleri mi esirgeme z o da gösteriyor ki ab türk düşmanı düşman birliğine ğirme çalışmaları bence boş

Avatar
Süvari 8 yıl önce

Bu yetmiş beş devletin başka işi gücü yok bu pezevenk için bizim.sorguluyor lar yazık sizeki gidip açıklama yapıyorsunuz