Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI TÜYAP

Davutoğlu'ndan Putin'e jet cevap!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Strasburg ziyareti öncesi havalimanında soruları yanıtladı. Gazeteciler, Rusya Devlet Başkanı Putin'in ABD Başkanı Barack Obama ile telefon görüşmesinde "Türkiye-Suriye sınırı kapatılsın" önerisi getirmesi Başbakan'a soruldu.

Başbakan bu soruya "Türkiye’nin gıyabında iki ülke liderinin yaptığı görüşmelerin bir karşılığı ya da anlamı yoktur. Türkiye’nin sınırları sadece Türkiye’yi ilgilendirir" " yanıtını verdi. 

"Türkiye’nin sınırları, sadece mültecilere insani bakımdan açık olmuştur." diyen Davutoğlu, "Dünya’nın Türkiye’ye sadece teşekkür borcu vardır. Hesap sormaya hakkı ya da haddi kimsenin yoktur" diye devam etti. 
Başbakan, Kilis'e düşen roketlerle ilgili olarak ise "Kilis’te gerekli tüm tedbirleri Genelkurmay Başkanlığımız almıştır. Almaya da devam edecektir." değerlendirmesini yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.