Öne Çıkanlar PKK terör En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Garo yazdı Naki oynadı
Vahşi terör örgütü PKK'yı her ortamda desteklemekten çekinmeyen Amedsporlu Deniz Naki (28), Almanya'nın A4 numaralı otoyolunda silahlı saldırıya uğradığı yaygarasını kopardı. Naki önce, "Saldırıyı MİT yapmış olabilir' dedi, ardından ağız değiştirdi, 'Irkçı, Türkçü çeteler' iddiasını ortaya attı.

​BAŞROLÜ KAPTI
Topçu Deniz Naki, tiyatrosunu oynadı ancak kimse bu yalanı yutmadı. Çünkü senaryoyu yazan HDP Milletvekili Garo Paylan bir süre önce, "Türkiye merkezli bir yapının, Avrupa'daki Türk vatandaşlarına yönelik suikastlar düzenleyeceği ihbarı aldık" diyerek hiçbir delile dayanmayan bir iddia ortaya atmıştı. Bu asılsız iddiaya dayalı senaryonun uyarlamasında ise başrolü Naki kaptı.

KİMSE İNANMADI
Deniz Naki, otoyolda seyir halindeyken aracına ateş edildiğini söyleyip Alman polisinden bu yönde tutanak tutmasını istedi. Israrcı oldu. Polis ise bu talebe olumsuz cevap verdi. Naki'nin en az 120 km/s hızla giden Porsche marka aracına kurşun sıkıldığı iddiası hiç kimseye inandırıcı gelmedi.

CEZASI ERTELENDİ
Sosyal medya hesaplarında 'Terör örgütü propagandası' yaptığı iddiasıyla yargılanan Deniz Naki geçen yıl nisan ayında Diyarbakır 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, cezanın 5 yıl boyunca ertelenmesine hükmetti.

BU İLK DEĞİL
Deniz Naki, Almanya'nın St. Pauli takımında forma giyerken Gençlerbirliği'netransfer oldu. Sosyal medyada yaptığı PKK yanlısı paylaşımlar dolayısıyla eleştirilince üç kişinin saldırısına uğradığını iddia edip Türkiye'den ayrıldı. Eski kulübü ile anlaştı. Sonra Amedspor'a gitti. Bursaspor maçından sonra PKK propogandası yaptı. Maçlarda bölücü örgüte ait işaret ve söylemlerle rakip taraftarları kışkırttı. Bir galibiyetlerini PKK'lılara armağan etti. Diyarbakır'daki nevruzda PKK üniforması giydi.

POLİS ONA İNANMIYOR
Almanya'nın PKK gerçeğini görmeye başlaması ve iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir sayfa açılması için atılan adımlar terör örgütü yandaşlarını çok rahatsız etti. Silahlı saldırı iddiası tam da bu günlerde ortaya atıldı. Ama bu çirkin oyun bir kez daha ellerinde patladı. Türkiye'de yaptığı provokasyonlar ve bölücü terör örgütü propagandasıyla gündem olan Deniz Naki, sezon arası tatili için Almanya'da. Aachen otobanında seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradığını ve aracına iki kurşun isabet ettiğini iddia etti. Polis bile ona inanmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.