Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Hacda ölenlerin 4'ünün Türk olduğunu açıklandı.

Vinç faciasının ardından hac ziyareti sırasında ikinci bir facia yaşandı. Mina’da çıkan izdiham sonucu 753 kişi can verdi. Yetkililer hayatını kaybedenlerin Afrikalı müslümanlar olduğunu açıklamıştı.

İzdihama yakalanan kafile Afrikalılardan oluşuyordu. Ancak diyanet işlerinden yapılan açıklamaya göre hayatını kaybeden 753 hacıdan 4’ü Türk.

Şeytan taşlamaya giderken hayatını kaybeden Türklerin kimler olduğu henüz açıklanmadı. Belli olan kimliklerin önce ailelerine açıklanacağı bildirildi.

Türklerin o saate izdihamda olan bölgede olması yasaktı. Ancak geç kalan iki kafilenin o bölgede olduğu düşünülüyor. İlk etapta kaybolan 18 Türk hacıdan 9’u bulundu. Ancak 5 kişiden henüz haber alınamıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.