Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

Hong Kong'da feci kaza! 124 yolcu yaralı! Feribotun batma tehlikesi var

Hong Kong’da feci bir feribot kazası yaşandı! Macau'dan Hong Kong'a hareket eden hızlı feribot denizde  henüz ne olduğu anlaşılmayan bir cisme çarptı. Kazada 124 yolcu yaralandı, 5'inin durumu ağır. Feribotun batma tehlikesinin olduğu duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Hong Kong’da gerçekleşen feribot kazasında 124 kişi yaralandı.


Macau'dan Hong Kong'a hareket eden hızlı feribot, sefer esnasında bilinmeyen bir cisme çarptı ve 124 yolcu yaralandı.

Hong Kong hükümet sözcüsü bu sabah yaptığı açıklamada: "Şu ana kadar 124 kişinin yaralandığı ve 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi" dedi.



Feribotta toplamda 163 yolcu vardı. Geminin batma tehlikesinin olmadığı fakat çarpışma sonrası geminin güç kaynaklarının kesildiği öğrenildi.



Hong Kong'da 2012 yılında yaşanan hızlı feribot kazasında 39 kişi hayatını kaybetmişti. Macau kenti ise bölgede kumar merkezi olarak biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.