Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

IŞİD'den Türkiye sınırında intihar saldırısı: 15 ölü

IŞİD militanları tarafından Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez ilçesinde Özgür Suriye Ordusu'na ait kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 15 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Patlamada yaralanan bazı Suriyeliler ise tedavi için Kilis'e getirildi.

Çatışmaların aralıklarla sürdüğü Azez'de, gece saat 01.30 sıralarında IŞİD militanları bomba yüklü araçla Keffar Köyü yakınlarında ÖSO kontrol noktasına intihar saldırısı düzenledi. Bomba yüklü aracın kontrol noktasında infilak ettirilmesiyle 15 kişi olay yerinde öldü, 20'den fazla kişi de yaralandı.

Yaralılar Kilis'e getirildi

Saldırıda yaralananlar Azez'deki hastaneye taşınırken, 11 yaralı ise araçlarla Öncüpınar Sınır Kapısı'na getirildi ve buradan ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Yaralıların tedavisine başlanırken, patlamayı duyan bazı Suriyeliler de haber alabilmek için hastaneye akın etti. Polis hastane çevresinde, askerler de sınır hattında güvenlik önlemlerini artırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.