Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI rus uçağı

IŞİD Mısır'da düşen Rus uçağını kendilerinin vurduğunu açıkladı! Moskova'dan ise yalanlama geldi...

Sina Yarımadasına düşen uçağı IŞİD mi vurdu? Terör örgütü IŞİD saldırıyı üstlendi ancak Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Rus yolcu uçağının IŞİD tarafından roketle vurulduğuna ilişkin basında yer alan haberleri yalanladı. Kamuoyu tatmin olmuş değil...

Rusya Ulaştırma Bakanı Sokolov, "Şu anda basında Şarm El Şeyh'den St. Petersburg'a giden Rus yolcu uçağının teröristler tarafından atılan roket ile vurulduğuna ilişkin haberler yer alıyor. Bu haberler doğru değildir.” açıklamasını yaptı.

Sokolov Mısırlı meslektaşlarıyla sıkı temas içerisinde olduklarını ancak şu ana kadar iddiaları doğrulayacak bilginin ellerine ulaşmadığını söyledi.

IŞİD uçağın düşmesinin kaza sonucu değil, kendilerinin vurmasıyla gerçekleştiği açıklamış ve saldırıyı üstlenmişti. Moskova’dan gelen bu açıklama ise “acaba Ruslar bilgi mi saklıyor” şüphesine neden oldu!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.