Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Joker maskesi takıp tehdit savurmuştu: Tutuklandı

Fransa’nın başkenti Paris’te 129 kişinin öldürüldüğü saldırıların ardından Kanada’nın Quebec eyaletinde yaşayan bir adamın çektiği video sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Kimliği bilinmeyen kişi, "Joker maskesi" takarak çektiği videoda her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söyledi. Polis, tehditler savuran adamı arıyor.


Montreal Gazette kaynaklı habere göre, YouTube’a yüklenen videoda Joker maskeli kişi, hükümetin Quebec’teki Müslüman ve Araplarla ilgili “hiçbir şey yapmaması” durumunda kendisinin harekete geçeceğini açıkladı. Kameraya silahını gösteren kişi, daha sonra her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söylüyor ve buna önümüzdeki hafta başlayacağını vurguluyor. YouTube’dan kaldırılan videoda yalnız olmadığını ve cinayetlerde kendisine yardım edecek insanlar olduğunu belirtiyor.

TUTUKLANDI

CNN Türk'ün haberine göre; Kanada polisi sosyal medyada yayınladığı videoda "Her hafta bir Arap öldüreceğini" iddia eden "joker" maskeli kişiyi tutukladığını duyurdu. 

İLGİLİ HABERLER

Anahtar Kelimeler:
KanadaJoker Maskeli Adam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.