Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

Lavrov ve Çavuşoğlu Soçi'de bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'la bir araya geldi. Lavrov toplantıdan önce "Bu görüşmenin Türkiye-Rusya ilişkilerinin normalleşmesi için doğru tonu yakalamamızda yardımcı olacağını umuyorum" açıklamasını yaptı. 

İLİŞKİLERİN NORMALLEŞMESİ
Çavuşoğlu, ise "Bu çok yapıcı ve olumluydu. İlişkilerimizin normalleşmesi ve arzulanan seviyeye çıkarılması için bize de görüşmede ele alınan konuları takip etme talimatı verildi." açıklamasını yaparak karşılık verdi. 

7 AY SONRA İLK GÖRÜŞME
Bu görüşme iki ülke arasında uçak düşürme olayından sonra ilk yüz yüze görüşme olarak kayıtlara geçti. Çavuşoğlu ile Lavrov en son 3 Aralık günü AGİT Dışişleri Bakanları toplantısı için gittikleri Belgrad'da bir araya gelmişlerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 8 yıl önce

Birdaha sınır ihlali ve turkmen kardeslerimize bonba yağdirmayın Bunu da söylemeyi unutmayin

Avatar
Bekir Ayvaz 8 yıl önce

Suriyede ki masum ve mazlumların Türkmenlerin ahı ne olacak.Unutacakmiyiz.Yoksa yine fosfor bombalarıyla katliama devammı edilecek?