Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

IŞİD'in propagandacısı Abu El Hamzani Suriye'de stratejik önemi olan bir tepeyi "Allah'ın yardımıyla" ele geçirdiklerini anlattığı sırada kafasına Rus füzesi isabet etti. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

IŞİD adına yapılan yayında IŞİD'in ele geçirdiği çok önemli bir tepeyi Allah'ın yardımıyla ele geçirdiklerini anlatan Hamzani tam bu sırada yakınına düşen bombayla vurularak hayatını kaybediyor. Hamzani'nin birçok IŞİD videosunun hazırlayıcısı olduğu öğrenildi. Hazırladığı öldürme ve yakma videoları IŞİD şiddetinin propagandası olarak kullanılan Hamzani'nin bu kez kendi ölümü yayın konusu oldu. Söz konusu bombalamayı Rusya'nın kuvvetlerinin yaptığı öğrenildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "teröristleri affetmek Tanrı’ya kalmış, onları Tanrı’ya göndermekse bana…" sözlerini söylediği iddia edilmiş ancak o sözlerin Putin'e ait olmadığı ortaya çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.