Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

Suriye’den çok acıklı fotoğraflar

Başta tarihi Zekeriya Camii ve Osmanlı yadigarı Adliye Camii, ahlak dışı çekimlerde özellikle tercih edilen mekanlar oldu. Ahlaksız çekimleri değerlendiren Halep Yerel Meclis Başkanı Muhammed Fadili, “İşgal güçü olsa bu kadar küstahlaşmaz. Bu manzara Esed yönetiminin İslam’a ve Suriye halkının değerlerine bakış açısını ortaya koymakta” dedi.

Adliye Camii ve Hazreti Zekeriya adına inşa edilen Emevi döneminden kalma Zekeriya Camii içerisinde mihrap, minber başta olmak üzere caminin her köşesinde gayri ahlaki pozlar veren Esed’in mankenlerine çekim konusunda Şam yönetiminden özel izin çıktı.Binlerce Suriyeli mevcut manzarayı “Tarihte görülmemiş rezalet”, “Esed ve Baas yönetiminin İslam düşmanlığı” şeklinde yorumlandı.


Kaynak: Yeni Şafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Sönmez 7 yıl önce

Eceli gelen it cami ile ilişkili olumsuz işler yaparmış.