Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Tarihi tehdit sonrası Obama açıklama yaptı!
CBS This Morning programında Charlie Rose'un sorularını yanıtlayan Obama, 11 Eylül 2001 saldırılarında Suudi Arabistan'ın rolünün bulunduğunu işaret eden yasa teklifine karşı çıktığını ifade etti.

Tasarının sadece ABD-Suudi Arabistanikili ilişkileriyle ilgili olmadığı için tasarıya destek vermeyeceğini vurgulayan Obama, şunları söyledi:
"Bu, ABD'nin diğer ülkelerle ilişkilerine nasıl yaklaştığıyla ilgili. Eğer ABD'de bireylerin rutin bir şekilde diğer hükümetlere dava açabilme imkanını sunarsak, ABD'nin de diğer ülkelerde bireyler tarafından ikide bir mahkemeye verilmesini başlatmış oluruz."

CUMHURİYETÇİLER TASARININ GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ İSTİYOR

Cumhuriyetçi Parti'nin Kongre'deki liderlerinden Paul Ryan da yasanın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Temsilciler Meclisi Başkanı olan Ryan, tasarının ABD ile Suudi Arabistan arasındaki müttefikliğe yansımalarının göz önünde bulundurulması gerektiğini kaydetti
"Bu teklifi yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor" diyen Ryan, "müttefiklerine karşı yanlış bir şeyler yapmadıklarından emin olmaları gerektiğini" dile getirdi. Suudi Arabistan'a yönelik yargı yolunu açabilecek olan yasa tasarısının geçmesi halinde Riyad ABD'yi, dünyadaki dolar fiyatlarını düşürmekle tehdit etmişti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rastgele birisi 8 yıl önce

Ben size demiyor muyum, Amerika isine gelirse kahraman yapar ve isine gelmezse terorist ilan ediverir diye...

Avatar
Amir 8 yıl önce

Boyunlanlarini tum muslumanlara karsi egecekler