Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Trump: "Erdoğan'ı arayacağım"

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün geç saatlerde bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

Trump "Ortadoğu'da başıma kalan bu kargaşayı çözmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşeceğim." ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı, üstü kapalı olarak ABD eski Başkanı Barack Obama'nın Orta Doğu politikasını da eleştirdi.

"EN BAŞTA DÜŞÜNMEK GEREKİRDİ"

Trump, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bu sabah Orta Doğu'da devraldığım karışıklığa barış getirmek için bir telefon görüşmesi yapacağım. Hepsini halledeceğim ancak bu 6 trilyon dolara ve hayatlara mal olan bir hata. En başından beri oraya girmemeliydik" dedi.

 

ABD Başkanı Trumptan peş peşe Erdoğan tweetleri
 

Trump attığı ikinci tweet'te ise Türkiye ile yapacağı görüşmenin ardından Tiger Woods ve Dustin Johnson ile Trump National Golf Klübü'nde golf oynayacağını söyledi. 

ABD Başkanı Trump, başkan adayı olduğu dönemden bu yana, bir önceki Obama yönetiminin Orta Doğu'da büyük bir karmaşa bıraktığını iddia ediyor. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.