Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Türkiye'nin PYD operasyonu sonrası Obama ve Putin'i telaş sardı!

PKK'nın Suriye'deki kolu olan PYD'nin mevzileri, TSK'nın Fırtına obüsleri tarafından dün akşam saatlerinden itibaren yoğun ateş altına alındı.

PKK'nın Suriye'deki 'müttefiki' gibi hareket eden Rusya ve Amerika, Türkiye'nin operasyonları sonrası toplantı üstüne toplantı yapmaya başladı.

ÖNCE BAKANLAR GÖRÜŞTÜ

Dün gece saatlerinde önce Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry bir araya gelerek Suriye krizini ele aldı.

PUTİN'DEN OBAMA'YA: SURİYE'DE ORTAK OLALIM

Bugün ise sabah saatlerinde TSK'nın PYD'yi bir kez daha vurmasının ardından Obama ile Putin telefonda Suriye'deki son gelişmeleri ele aldı.

Kremlin, Suriye'deki krizin görüşüldüğü telefon konuşmasında Putin'in Obama'ya "Suriye'de ortak hareket edelim" teklifinde bulunduğunu duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.